Be2.se

Recension av dejting sidan be2

be2 är en av de mer seriösa dejting sajter med en stor skara medlemmar i Sverige. be2 dejting sajt har dessutom appar för både Android och iPhone så du kan träffa människor och chatta medan du är på språng och ej vid din dator. Vilket gör det till en utmanare till Tinder, C-date och andra större välkända dejting sajter. De har en relativt jämn könsfördelning och arbetar hårt med att få bort falska profiler. Kontroller är större och de granskar manuellt alla bilder för att säkerställa att det är riktiga personer. De har även en penga tillbaka garanti.

Målgrupp på be2

Till skillnad från många andra dejting sajter så vänder sig be2 till personer som söker en mer seriös relation, vilket de gör klart på förstasidan och genomgående under sidan och dess registreringsprocess. De hävdar själva att de har 766,000 registrerade medlemmar samt att de förlitar sig på deras vetenskapliga förhållning till matchningsförmedling. Detta ska tas med en nypa salt, då alla inte är betalande medlemmar eller aktiva. Men att be2 har många aktiva medlemmar som söker en seriös relation ska ingen ta från dem. I Sverige är de som störst i storstäderna som Stockholm, Göteborg, Malmö med mera där du också har störst chans att träffa någon som passar dig.

Smart registrering på be2 dejting

Registreringen på dejting sajten be2 är riktigt smart och logiskt då de använder en bot i form av en virtuell assistent. Assistenten följer dig under hela registreringsprocessen och hjälper dig om det skulle mot förmodan uppstå något problem. Detta är något vi saknar hos andra aktörer under själva registreringsprocessen till en dejting sajt. En annan smart funktion är att det står vad som kommer vara publikt på be2 plattformen och inte. Vilket gör att man i förväg vet hur man kommer presenteras. Du får även skriva in ditt postnummer eller ort, vilket gör att du automatiskt matchas mot andra i ditt postnummer. Den använder också förinfyllning, så det räcker med att börja fylla i något så kommer det upp flera alternativ att välja på. Så deras algoritm är riktigt sofistikerad.

be2 dejting matchning

Under registreringsprocessen, som för övrigt är väldigt smidig och logisk, så matchas du baserat på dels dina svar och dels vart du finns i geografiskt i Sverige. Det finns massor av svenskar på sidan och antalet ökar hela tiden. be2 har sedan olika planer för att ta full del av dess olika funktioner. Det positiva här är att du kan dejta lokalt eller söka en långsiktig partner från ett annat land. Ta också en titt på Möten.se om du är intresserad. denna webbplats erbjuder ett bra alternativ.

Men de förslag du kommer få upp utan att göra några justeringar kommer finnas i ditt geografiska närområde. Vi rekommenderar, som alltid, att du börjar med att chatta med några personer du vill dejta eller inleda ett seriöst förhållande med. För att sedan ta steget att träffas och se om ni klickar. För att upprätthålla sitt anseende gällande ”vetenskaplig dejting” så behöver du besvara en hel del frågor under registreringsprocessen om dig själv och vad du söker hos en potentiell partner.

Sammanfattning recension be2

För lite mer seriös online dejting kan vi med säkerhet rekommendera be2 som en seriös och säker dejting plattform som har alla funktioner du behöver för att hitta en partner. Sidan har manuell granskning på alla bilder för att säkerställa att det är du. Dessutom har dem en hög IT-säkerhet och och garanterar din anonymitet. Det som också särskiljer be2 från andra sidor är att de har medlemmar från alla nationaliteter inom EU, inte bara i Sverige. Så om du vill träffa någon seriös från ett annat land så finner du det i en enda sökning. Vi rekommenderar be2 och kan varmt rekommendera dejting plattformen för dig som söker en seriös partner baserat på dina värderingar och åsikter.


Be2.se Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Be2.se.

Besök Be2.se

Skriv en recension