MILFfindr.se

Recension av MILFfindr

MILFfindr är en relativt ny sida för sexchattar mellan olika partners. Som namnet antyder handlar det om att chatta och förhoppningsvis dejta MILFs. Sidan drar med en del falska profiler, vilket dem själva konstaterar så fort man kommer in på sidan i det finstilta där det står ordagrant: ”Syftet med denna webbplats är att möjliggöra (erotiska) chattsamtal mellan fiktiva profiler och användare och innehåller därför fiktiva profiler. Fysiska möten är inte möjliga med dessa fiktiva profiler.”

Det är lätt att missa denna texten när man kommer in på sidan, så vi antar att det finns en del falska profiler på sidan samt fler män än kvinnor. Sedan skriver dem att de manuellt granskar alla profiler. Förutom de fiktiva profiler de själva använder då antar vi. Utöver det har dem ett hyfsat medlemsantal för att vara en chattsida. Dock finns det MILF att sexchatta med som är riktiga profiler.

Definition av MILF

MILF är en förkortning för Mother I'd Like to Fuck, vilket betyder på svenska i korthet ”mamma jag skulle vilja ha sex med". Det är en term som ofta används för att beskriva en kvinna som är mamma och som man finner attraktiv och vill ha sex med. Termen myntandes i Hollywood och begreppet har blivit vedertaget världen över.

MILFfindr för dejting

MILFfindr är ingen direkt dejting sida, utan mer för dem som vill ha en partner att sexchatta med. Vad bör man då tänka på när man sexchattar? Det är också viktigt att komma ihåg att det man säger och gör under en sexchatt kan få verkliga konsekvenser beroende på vem du är och vilka detaljer du lämnar ut. Det är också viktigt att komma ihåg att man alltid bör skydda sin egen integritet och inte dela personlig information med någon man inte litar på. Så innan du lämnar ut dig sexuellt på MILFfindr så säkerställ att personen är riktig och intresserad av dig. Kolla också in MILFS.se om du är intresserad. denna webbplats erbjuder ett bra alternativ.

Hur sexchattar man på MILFfindr

Som vi nämnt i tidigare artiklar så är det viktigt att vara noggrann med att skriva och fylla i vad du söker i en MILF att sexchatta med och till och med dejta. Detta så du matchas rätt av MILFfindr samtidigt som du gör dig så attraktiv som möjligt för de partners sidan matchar dig med. Att sedan sexchatta som kan leda till en dejt i ditt område, ska vi ge dig några tips för att öppna konversationen med:

• Jag är så kåt just nu och tänker på dig;
• Jag skulle vilja röra vid din kropp med mina händer;
• Jag undrar vad det skulle kännas som att ha sex med dig;
• Jag vill smeka dig på platser du aldrig har blivit smekt förut;
• Jag vill se dig naken och känna din hud mot min.

Ställ sedan också frågor som påvisar att du är nyfiken på din MILF. Att ställa frågor är också den bästa kontrollen om den du sexchattar med är fiktiv eller en riktig person. Detta då det verkar viktigt för att verifiera då de gav mixade budskap innan registrering sker.

Sammanfattning MILFfindr

MILFfindr är relativt ny milf dejting sida och ger en ganska förvirrad inledning så fort man landar på sidan. Dels så hävdar de helt öppet att de använder fiktiva profiler, dels så skriver de att de manuellt granskar alla profiler. Så vi vet inte riktigt vad vi ska tro. De har en enkel registreringsprocess samt smarta matchningsfunktioner på sidan som fungerar väl. Du matchas med personer som söker samma sak som du. Det vill säga om du lagt lite tid på inställningarna av ditt konto samt skrivit en bra presentation tillsammans med bra bilder. Det som drar ned betyget för MILFfindr är den förvirrande inledningen samt att de saknar en penga tillbaka garanti.


MILFfindr.se Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om MILFfindr.se.

Besök MILFfindr.se

Skriv en recension