Asiansingles.me

Recension av Asiansingles - dejta singlar från asien

Asiansingles ligger i kategorin för sex dejting nischad mot singlar från asiatiska personer Denna sida välkomnar alla oavsett läggning som exempelvis heterosexuell, homosexuell och lesbisk. Asiansingles har funnits sedan 2012, så den har varit etablerad sedan 12 år tillbaka. Medlemsantalet är ständigt växande. Det är något fler män än kvinnor samt att sidan dras med en del falska profiler. Dock arbetar sidan konstant med att ta bort spam och du som användare kan rapportera in profiler du tror är falska. 

Grundläggande funktionalitet av att dejta asiatiska kvinnor

På AsianSingles måste du först registrera en profil för att komma in till medlemsplattformen. Själva registreringen rekommenderar vi att du lägger ned lite tid på då den ligger till grund för vilka du matchas med bland sajtens medlemmar. Som registrerad medlem erbjuds du som användare att skapa ett gratis konto genom att använda din e-postadress. Du är dock lite begränsad med ettkostnawsfritt konto, men du kan utföra vanliga sökkriterier som kön, ålder, endast profiler med bilder, samt användare som är online just nu. För att se personers hela profiler och kunna kontakta dem måste du dock uppdatera till ett premium medlemskap vilket kostar överkomliga 250 kronor per månad. 

Funktioner för premium medlemmar på Asiansingles

Med ett premium medlemskap har du har möjlighet att bjuda in till eller delta i privata samtal med andra medlemmar. Du kan även nyttja en webbkamera chatt, vilket är ett utmärkt och säkert sätt att lära känna någon innan det blir aktuellt med en första dejt. Med instant messenger funktionen kan du se när dina kontakter är online. Du kan dessutom välja att dölja din närvaro genom att visa dig som "offline" och få realtidsuppdateringar som visar när någon skriver ett meddelande till dig. Att titta på profilbilder är en populär sysselsättning på dejtingsajter, så även på Asiansingles. De tar detta konceptet längre som vi börjar se på allt fler sex dejting sidor att du kan betygsätta medlemmars profilbilder. Om du stöter på någon som fångar ditt intresse men är osäker på hur du ska inleda en konversation, kan det att skicka en virtuell gåva vara ett fint sätt att bryta isen.

Fördelar med andra liknande sajter för sexuell dejting 

Asiansingles har nischat sig mot ett specifikt segment, personer som vill dejta asiatiska kvinnor och män. I den nordiska regionen är det relativt vanligt för män att gifta sig med en vacker asiatisk kvinna. Så detta är en väldigt bra väg för att kontakt med asiatiska tjejer och killar från säkerheten av ditt hem, och utan behöva åka till Asien på vinst eller förlust. Billigt, enkelt och snabbt jämfört med både andra dejting sajter samt andra sätt för att hitta en partner med samma värderingar och preferenser som du själv har. 

Betyg och slutsats för Asiansingles

Namnet lever upp till sitt rykte då de funnits med i hela +12 år. Jag blev positivt överraskad av utbudet personer som man kan träffa för sex dejting och video dejting. Det finns verkligen något för alla smaker. Därtill kan du enkelt med ditt gratis medlemskap titta på nakna vackra personer i real-tid. Om du är intresserad av asiatiska kvinnor kanske du också är intresserad av thailändsk dejting.

Och om du hittar någon där som faller dig i smaken, då kan ni först lära känna varandra genom deras chattsystem eller börja med video dejting som ger en mer rättvis bild av personen du pratar med. Utöver detta så har de en hög säkerhet och du rapportera profiler du anser vara spam eller fejk. Asiansingles är helt klart värd att ge ett försök, då chanserna är stora att du hittar någon med samma preferenser som du har. 


Asiansingles.me Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Asiansingles.me.

Besök Asiansingles.me

Skriv en recension