ThaiCupid.com

Recension thai dejting sajten ThaiCupid

ThaiCupid är en internationell dejtingsajt med över 3 miljoner medlemmar, som fokuserar på att förmedla möten mellan svenska män och thailändska kvinnor. Sajten har funnits i många år och kan användas genom att skapa en profil med e-post eller genom att ladda ner en app tillgänglig för både Android och iOS. ThaiCupid har dock kritiserats för att inte ha manuell granskning av profiler, vilket har resulterat i falska profiler på webbplatsen. Detta är något som branschen har standardiserat på senare tid.

Fördelar med ThaiCupid för svenska män

ThaiCupid erbjuder användare möjligheten att gå genom olika profiler på sajten eller app helt gratis utan att behöva matcha först. För att utnyttja mer avancerade tjänster att skicka meddelanden och matchmaking via algoritm och andra funktioner kan användare uppgradera till ett betalkonto. En fördel med ThaiCupid är att svenska män har ett gott rykte när det gäller att dejta thailändska kvinnor och är därför eftertraktade att dejta av Thailändska kvinnor. Så innan du blir medlem finns möjlighet att titta genom vilket utbud som finns där vilket är positivt.

Plattformen för ThaiCupid

Med över 3 miljoner medlemmar är ThaiCupid en etablerad sajt med en lättanvänd gränssnitt. Både på webbsajten som app. Många svenska män dras till ThaiCupid på grund av dess popularitet bland thai kvinnor som är intresserade av att dejta svenska män. Plattformens algoritm kan matcha användare med personer som söker en partner från Sverige och de avancerade funktionerna som finns tillgängliga för betalande användare gör det möjligt för användare att hitta den perfekta matchen för dem. Det är enkelt att registrera sig, antingen via mail direkt på sidan eller genom att ladda ner en app. För att lackas extra bra rekommenderar vi att du lägger ner lite tid på din presentation, använd autentiska foton så du framställs på ett korrekt sätt. Då kommer du få fler matcher.

Vilka tecken ska jag vara uppmärksam på att hitta en fejkprofil

Då de inte har manuella granskningar på en sådan stor thai dejting sida som ThaiCupid bör du vara vaksam på profiler som kan vara falska. Det finns flera tecken som kan indikera att en profil på ThaiCupid är falsk. Det kan vara att  profilbilden ser ut att vara professionellt tagen eller är av modellkvalitet. Profilen har en kort beskrivning som innehåller få detaljer eller verkar vara generisk. Personen i profilen verkar vara för bra för att vara sann, till exempel att ha en extremt hög inkomst eller vara en känd person. Profilen är ny och har nyligen skapats. Personen i profilen vill omedelbart ta kontakten med dig utan att ha en konversation först. Om du stöter på en profil som har något eller flera av dessa tecken, kan det vara en varningssignal för att det kan vara en falsk profil. Det är alltid bäst att vara försiktig och inte ge ut personlig information eller interagera för mycket med profilen innan du är säker på att det är en äkta person.

Vad du som svensk bör tänka på när du dejtar en thai tjej

Det är viktigt att vara medveten om kulturella skillnader när man dejtar en thailändsk tjej som svensk. Thailand och Sverige har olika kulturer och seder, så det är viktigt att vara öppen och medveten om detta. Det är också viktigt att ha en öppen kommunikation med din thailändska dejt och fråga om saker du är osäker på eller inte förstår för att undvika missförstånd. Diskutera era förväntningar på en eventuell relation så att det inte uppstår missförstånd i framtiden. Att ha en respektfull och öppen inställning gentemot din thailändska dejt och hennes kultur kan bidra till en positiv och hälsosam relation. Kolla också in ThaiFriendly.com om du är intresserad. denna webbplats erbjuder ett bra alternativ.

Sammanfattning recension ThaiCupid

ThaiCupid är en väletablerad dejtingsajt för att hitta thai kvinnor att dejta samt app med ett enkelt användargränssnitt med fokus på dejtande av thai tjejer. Då sidan är internationell samt kostnadsfritt kan titta på profiler som skulle passa dig har den snabbt växt sig stor. Det är en av de största sidan i Thailand som erbjuder sina medlemmar att träffa män från hela världen. Så du har goda möjligheter att träffa någon thai tjej att dejta här. IT-säkerheten är hög och användare kan vara anonyma under chattar och andra interaktioner. Därav rekommenderar vi ThaiCupid för män som vill dejta thai tjejer och kvinnor. Någon vi reagerade på var att de inte infört ett system för granskning av falska profiler., vilket sänker helhetsbetyget något. Kolla också in ThaiFriendly.com om du är intresserad. denna webbplats erbjuder ett bra alternativ.


ThaiCupid.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om ThaiCupid.com.

Besök ThaiCupid.com

Skriv en recension