fetischdejting.com

Recension av dejting fetisch sajten Fetischdejting

Fetischdejting är en av de större sajter inom dejtande för för olika fetischer som exempelvis BDSM, Sodomi, Fotfetisch bland annat. Den är utformad för män, kvinnor och par som vill leva ut sina fetischer. De har en penga tillbaka garanti för ökad säkerhet för dig som ny medlem samt få fejkade profiler då de har manuell granskning, då anonymitet är viktigt på en sajt som innehåller fetischer. Det finns också ennåldergräns. Det är som på de flesta dejting sajter något fler män än kvinnor.

Olika typer av fetischer

Det finns många olika typer av sexuella fetischer, och det är mer vanligt än vi tror. Fetischdejting erbjuder en stor variation att matcha mot en partner som har samma fetisch som dig. Några av de olika fetischer dejting sajter som du kan välja när du registrerar din profil är:

• Fotfetisch: En fetisch för fötter eller skor.
• Voyeurism: En fetisch för att se andra ägna sig åt sexuell aktivitet.
• BDSM (bondage, discipline, submission, and masochism): En fetisch för maktdynamik och
rollspel i sexuell aktivitet.
• Exhibitionism: En fetisch för att bli betraktad under sexuell aktivitet.
• Dominant och undergiven: En fetisch för en domina som söker undergivna sexslavar

Kom ihåg att vara noggrann när du skapar din profil, så du matchas automatiskt mot de som har samma fetisch som du har. Och även om det kan vara ett känsligt ämne så är det viktigt att notera att att ha en fetisch inte nödvändigtvis betyder att någon är onormal eller ohälsosam. Det är dock viktigt för människor att förstå och respektera sina egna och andras gränser när det kommer till fetischer.

Plattformen Fetischdejting

Fetischdejting har en enkel registreringsprocess för att komma in på själva plattformen och börja chatta med kvinnor för att hitta någon med samma fetisch som du har. För matchningen har de en algoritm som gör att du matchas med personer med samma sexuella fetischer som du har i ditt geografiska närområde. Du har möjlighet att beskriva dig själv med 400 ord samt lägga ut bilder på dig. Här rekommenderar vi att du använder autentiska bilder på dig själv utföra din fetisch. Om du dessutom gör det tydligt i din profil med vilken fetisch du sexuellt tänder på ökar detta dina chanser att undvika missförstånd och hitta en partner som du passar bra tillsammans med. När du väl är klar med registreringen har Fetischdejting en rad smarta funktioner för att hitta din partner. Du matchas automatiskt och får förslag på dejter med liknande eller samma sexuella preferenser som du har. Börja med att chatta med de föreslagna partnerna innan ni bestämmer er för en dejt.

Fördelar med Fetischdejting

Då vissa fetischer fortfarande är tabu så kan det vara svårt att hitta någon ute på krogen som har samma sexuella preferenser som du har. Nätverksgrupper och olika community’s har inte alla olika fetischer som Fetischdejting erbjuder. Oavsett vilka sexuella preferenser du har så har så har denna fetisch dejting sajten något för alla. Fördelen är att du kan sitta hemma och hitta exakt vad du söker för att uppfylla sina sex drömmar. Du behöver inte gå på specifika anordnade träffar och riskera att få avslag.

Sammanfattning recension Fetischdejting

Fetischdejting är en välbyggd dejting sajt som täcker in de flesta typer av olika fetischer. Sidan har en växande skara medlemmar samt smarta matchningsfunktioner för att du så snabbt som möjligt ska hitta en partner med samma fetisch som du har. De arbetar aktivt med manuell granskning av konton för att få bort falska profiler samt erbjuder en pengarna tillbaka garanti. Vilket skapar trygghet och säkerhet för dig. Du kan dessutom välja att vara anonym tills du känner dig trygg med personerna du håller kontakt med. Ett bra alternativ är sajten BDSMdejting.com som du definitivt bör ta en titt på.


Fetischdejting.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Fetischdejting.com.

Besök Fetischdejting.com

Skriv en recension