Cougarlife.com

Recension av Cougarlife.com

Vår recension av dejtingsajten CougarLife som kopplar samman moderna, självsäkra kvinnor med energiska yngre män. CougarLife är en plats för män som vill dejta äldre kvinnor och för kvinnor som är intresserade av att dejta yngre män. CougarLife är platsen där moderna, självsäkra kvinnor kopplas samman med yngre män för roliga, spännande förhållanden. CougarLife har sedan 2008 vuxit till att bli en av de största online dejtingsajterna som uteslutande vänder sig till ”cougars", singlar och heta unga män som vill dejta dem. Oavsett om du är en kvinna som föredrar vitalitet och känslan av roligt som en yngre kille har att erbjuda - eller en man som vill träffa sexiga "cougar"-singlar, har de skapat en dejtingwebbplats som har precis vad ni båda letar efter. Sajten är en av de ledande inom sin genre. Dock dras de av en del falska profiler.

Vad är en Cougar eller MILF

"Cougars" bidrar med sin erfarenhet av livet (och relationer), sin mognad, sitt självförtroende (in och ut ur sovrummet) och sin förmåga att se den större bilden. Cougars tar vanligtvis väl hand om sig själva, alltifrån att gå till gymmet och frisören, eller att laga en hemlagad måltid när stämningen är rätt. De älskar att skratta och njuta av livet, de fastnar inte i de små sakerna, tenderar att undvika drama och är oberoende med sina egna liv, hobbyer, intressen och vänner.

Varför välja Cougarlife

När du loggar in på en Cougarlife dejtingsida och får se en professionell webbdesign som är förvånansvärt uppfriskande. Efter att ha granskat så många sidor som ser ut som om de har designats som en del av ett gymnasieprojekt lär man sig att uppskatta äkta design. Designen är kanske inte på samma nivå som Match eller eHarmony, men den ligger definitivt långt före packen för sidor som främst riktar sig till yngre män som vill dejta äldre kvinnor. Vissa av er kanske saknar raderna och raderna av fejkade profilbilder med halvnakna modeller som ni ser på bedrägerisidor. Tyvärr hittar du dem inte på Cougar Life, och du får nöja dig med riktig autenticitet istället. Dessutom, då sidan varit med under så många år så är användargränssnittet riktigt bra.

CougarLife har legitimitet

När vi genomför recensioner på dejting sajter vill vi gärna se att sidan är legitim och att lita på. Detta gör vi här då det är en mix av vackra äldre kvinnor mixat med några genomsnittliga och en mix under genomsnittet av attraktiva kvinnor där också. I grund och botten vill du se en liten blandning av allt, precis som du skulle förvänta dig från en webbplats som attraherar alla slags kvinnor. Det finns ett överraskande antal mycket attraktiva äldre kvinnor på denna webbplats. Ett annat lovande tecken är att vissa sidor har många "gilla" markeringar på Facebook. Över 4 000 personer har "gillat" CougarLife eller något av inläggen på deras Facebook-sida. Det går långt i att visa legitimiteten hos en webbplats.

CougarLife - dessa målgrupper finns där

CougarLife gör ett fantastiskt jobb med att bara attrahera kvinnor som är intresserade och beredda. Män över 35 som kan hänga med en av de största anledningarna till att "cougars" är intresserade av att dejta yngre killar är att de har svårt att träffa killar i deras egen ålder som kan hänga med dem. Om du är en kille över 35 som kan hantera utmaningen kommer CougarLife att fungera utmärkt. Cougar Life attraherar kvinnor med mycket energi och en stark sexlust.

Om det låter som en utmaning du vill ta på dig är detta sajten för dig. Om du är en kille som kanske kämpar för att hänga med kan du fortfarande hitta framgång, men du måste vara mer selektiv med de kvinnor du skickar meddelanden till. Upptagna män Om du är en upptagen man som inte har tid att spendera timmar och timmar på en bar eller klubb behöver du leta online. Det finns inget enklare eller mer effektivt sätt att snabbt träffa en massa kvinnor. CougarLife är den bästa sajten vi har hittat om kvinnor över 35 år är det du söker efter, så kolla in dem nu!

Omdöme CougarLife

CougarLife är en unik dejtingsida som framgångsrikt för samman yngre män och äldre kvinnor - "cougars". Sedan starten 2008 har CougarLife vuxit till att bli en av de största online-dejtingsajterna som uteslutande riktar sig till "cougar"-singlar och unga män som vill dejta dem. Webbplatsen är professionellt designad och är lätt att navigera, vilket är en uppfriskande förändring jämfört med många andra nischade datingsidor. Även om designen kanske inte är på nivå med jättarna som Match eller eHarmony, ligger CougarLife definitivt före många andra sajter när det gäller estetik och användarvänlighet. En av de mest positiva aspekterna av CougarLife är dess aktiva och ärliga medlemsbas. Ett bra alternativ är webbplatsen MILFS.se som du definitivt bör ta en titt på.

Alla här är öppna med vad de letar efter, vare sig det är en tillfällig dejt, en fling eller något mer långvarigt. Kvinnorna på denna sida tar hand om sig själva, älskar att skratta och njuta av livet, och tenderar att undvika drama. De är oberoende och har sina egna liv, hobbyer, intressen och vänner. Samtidigt har CougarLife också några potentiella fallgropar. Som alla dejtingsidor har den sina egna andelar av bedragare och oseriösa användare. Men med sunt förnuft och vaksamhet, är det ganska möjligt att navigera genom dessa hinder. Sammanfattningsvis erbjuder CougarLife en stark plattform för äldre kvinnor och yngre män att koppla ihop och kommunicera. Med ett stort antal attraktiva och aktiva användare, samt enkla och intuitiva funktioner, är CougarLife en utmärkt plats att börja om du är intresserad av "cougar"-dejting.


Cougarlife.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Cougarlife.com.

Besök Cougarlife.com

Skriv en recension