BDSMKlubb.com

Recension BDSMKlubb för dejting inom BDSM

BDSMKlubb är en av de större sajter inom dejtande för BDSM. Den är utformad för män, kvinnor och par som vill leva ut sina BDSM fantasier. Då sajten behandlar ett känsligt ämne så har manuell granskning av profiler för att minska falska. De har dessutom en penga tillbaka garanti för ökad säkerhet. Då det rör sig om BDSM dejting så har de en åldersgräns. Det är som på de flesta dejting sajter något fler män än kvinnor.

Vad innebär BDSM

BDSM är en förkortning som står för Bondage och Disciplin, Dominans, Underkastelse och Sadism och Masochism. Det är ett samlingsnamn inom sex och erotik som involverar kontroll, underkastelse, förnedring och fysiskt eller psykiskt smärta. En fetisch för maktdynamik och rollspel i sexuell aktivitet. För att närmare beskriva innebörden kan man beskriva de olika preferenserna inom BDSM som:

• Bondage och disciplin - detta innebär användning av olika metoder för att binda för sexuella syften, samt att använda bestraffning eller belöning för att skapa ett önskat sexuellt beteendemönster.
• Dominans - innebär att ha makt och kontroll över en annan person, vanligtvis genom att bestämma över deras handlingar och beslut, både sexuellt och övrigt.
• Underkastelse - att underordna sig och låta sig styra av en annan person eller att acceptera rollen som den sexuellt underordnade i en BDSM-relation.
• Sadism - att få njutning av att orsaka sexuell smärta eller lidande hos en annan person.
• Masochism - att få njutning av att själv utsätta sig för sexuell smärta eller lidande.

Var så noggrann som möjligt när du skapar din profil på BDSMKlubb och fyll i om du är undergiven eller dominant samt vad inom BDSM som du tänder sexuellt på. Risken finns annars att du matchas mot fel partners då BDSMKlubb har en avancerad algoritm som gör att du matchas ganska precist mot vad du söker.

Plattformen BDSMKlubb

BDSMKlubb har en enkel registreringsprocess för att komma in på själva plattformen och börja chatta med kvinnor för att hitta någon med samma BDSM fetisch som du har. Som vi nämnde tidigare är det viktigt att du fyller i om du är undergiven eller dominant samt vilka preferenser du har inom BDSM. Då kommer du matchas med flera personer automatiskt som passar inom ditt geografiska område. Vi rekommenderar också att du beskriver vad du söker i så klara ord som möjligt, så det inte blir några missförstånd med vad du söker. Sedan har BDSMKlubb flera smarta matchningsfunktioner, du kan skapa listor, lägga till favoriter med mera. Vi rekommenderar som alltid att du börjar chatta med dina matchningar för att se till att de är legitima, seriösa och vill gå vidare till en dejt.

Fördelar med BDSMKlubb

Då BDSM visserligen har blivit mer accepterat med filmer som ”50 Shades of Grey” är det fortfarande ett relativt känsligt ämne och inget man direkt pratar om. Vilket gör att det kan vara svårt att hitta någon ute på stan som har samma sexuella preferenser som du har. Oavsett vilka sexuella preferenser inom BDSM du har så har så har denna BDSM dejting sajten något för alla. Fördelen är att du kan sitta hemma, surfa runt på BDSMKlubb och hitta exakt vad du söker för att uppfylla dina sex drömmar. Du behöver inte gå på specifika anordnade träffar och riskera att få avslag. Ett bra alternativ är sajten Fetischdejting.com som du definitivt bör ta en titt på.

Sammanfattning recension BDSMKlubb

BDSMKlubb är en välbyggd BDSM dejting sajt som täcker in alla de olika disciplinerna. Medlemsantalet på sidan ökar konstant då intresset för ämnet blivit större. Bland annat genom medial uppmärksamhet. Då BDSMKlubb arbetar aktivt med manuell granskning av sina medlemmar, penga tillbaka garanti. De garanterar också din anonymitet, vilket tillsammans med en bra plantform ger dem ett positivt betyg.


BDSMKlubb.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om BDSMKlubb.com.

Besök BDSMKlubb.com

Skriv en recension