Recension av dejting sajten Singles50

Singles50 är en dejtingsida för personer över 50 år med över 700 000 medlemmar, och växer stadigt i medlemsantal. Singles50 har en bra könsbalans, med 57 % kvinnor och 43 % män. Singles50 erbjuder en anonym, pålitlig och säker dejtingupplevelse för sina användare med smarta funktioner. De erbjuder pengarna tillbaka garanti och har en hög IT-säkerhet. Det finns en del falska profiler som går genom nätet, dock har de ett rapporteringssystem, så skulle någon göra något konstigt har du både möjlighet att blockera samt rapportera personen. Genomgående snygg design som får användaren att känna sig trygg med Singles50.

Säkerhet på Singles50

Artificiell intelligens används på en singles50 för att detektera och rapportera falska medlemmar. Algoritmen använder maskininlärning för att identifiera misstänkt aktivitet, som nätfiske, sextortion, bedrägerier, etc. För att säkerställa e-postsäkerhet kräver Singles50 att alla medlemmar verifierar sin e-postadress. Om detta inte sker kommer anslutningen inte att bekräftas och medlemmen kommer inte att visas i matchningslistor.  Profiler och foton manuellt verifieras av välutbildade operatörer. Verifieringsproceduren omfattar slumpmässiga verifieringstester, kontroller och rapporterade profiler. Om en profil anses misstänkt, kommer den att blockeras och undersökas ytterligare eller tas bort. Så sidan har en hög säkerhet och tar detta på allvar.

Plattformen Singles50

Singles50 är ett av de främsta sättet och enklaste sättet för seniorer att dejta andra seniorer. Sidan har en enkel registreringsprocess där du börjar med att registrera och verifiera din e-post. Sedan skulle vi rekommendera att du lägger ned lite tid på din dejtingprofil med en bra beskrivande text och bilder som framställer dig i god dager. Då ökar chansen dramatiskt att träffa den rätta senioren att dejta. För matchningen har de en algoritm som gör att du matchas med personer med samma intressen och preferenser som du har i ditt geografiska område. Här rekommenderar vi att du använder autentiska bilder på dig själv och visar upp dig som du ser ut och var ärlig i din beskrivning. Du kan sedan välja att pilla dina bilder och bara visa upp dem för de personer du känner dig trygg med på sajten. Allt för att skydda din anonymitet. I alla större svenska städer kommer du få matchningslistor som är baserade på dina intressen och preferenser som du valt. Så vi rekommenderar att du går sakta fram och börjar chatta med olika personer för att sedan börja dejta några du känner samhörighet med.

Att börja dejta igen när man är 50 år

Att börja dejta igen när du är +50 år kan vara en svår och skrämmande process. Men det är aldrig för sent att hitta kärleken och starta en ny relation. Singles50 gör detta enkelt för dig. Du registrerar bara en profil med vetskap om att det är liknande profiler på sida som också söker någon att dejta som har kommit upp i åren. Du har troligtvis varit i en del förhållanden och vet vad du vill ha. Detta hjälper dig att bli mer självsäker och säker på vad du vill ha från en relation. Singles50 hjälper dig träffa nya människor och ha roligt, men ser också till att skydda din anonymitet och integritet. När du väl har träffat någon som du tycker om, se till att ta det långsamt och lär känna varandra på ett djupare sätt. Ett bra alternativ är sajten Senior Sizzle som du definitivt bör ta en titt på.

Sammanfattning recension Singles50

Singles50 är en välbyggd dejting sajt för de som är +50 år och tröttnat på att vara ensam. Singles50 växer i medlemsantal, främst på grund av att det är en stor generation som blir +50 år. Du får tillgång till en mängd smarta matchningsfunktioner för att du så snabbt som möjligt ska hitta en partner med samma intressen, värderingar som du själv har. De arbetar aktivt med manuell granskning av konton för att få bort falska profiler samt erbjuder en pengarna tillbaka garanti. Hela sidan har en hög säkerhet och du kan få support dygnet runt. Du kan dessutom välja att vara anonym tills du känner dig trygg med personerna du håller kontakt med. Detta genom att exempelvis pixlar dina bilder och bara visa dem för som du känner dig trygg med.


Singles50.se Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Singles50.se.

Besök Singles50.se

Skriv en recension