MyFunDate.net

Recension av Myfundate - en dejting sajt för med miljoner medlemmar

Myfundate är en global dejting sida med miljontals medlemmar och vänder sig till en mer seriös publik. De har många medlemmar i även i Sverige och har funnit på marknaden i flera år. Att den växer ser vi som en tydlig signal på att de fokuserar på rätt saker. De har fokus på tre saker, att fokusera på en användarvänlig sida, att man ska hitta rätt med matchningar från ditt geografiska område och säkerhet. Med så många medlemmar så är det något fler män än kvinnor. De dras även om med en del falska profiler, dock går det lätt att rapportera dessa. Det går att skapa ett gratiskonto där du kan kommunicera med andra medlemmar.

Börja dejta på Myfundate

Att börja dejta på Myfundate kräver att du skapar ett konto. För detta behöver du genomföra en ganska omfattande registrering. Myfundate kräver att du registrerar dig som medlem för att kunna se andra profiler, vilket erbjuder en grundläggande nivå av skydd och säkerhet. Det finns dock ingen funktion på Myfundate som tillåter dig att dölja dina bilder, vilket innebär att alla som besöker sidan kan se dina fotografier. Vanligtvis är det möjligt att ladda upp flera bilder till din användarprofil, men dessa bilder blir synliga för alla webbplatsens medlemmar. All information som överförs på myfundate.net skickas via en SSL-krypterad anslutning, vilket tekniskt sett gör det omöjligt för obehöriga att avlyssna dina meddelanden. Så de har en bra säkerhet på sidan, vilket gjort den så populär.

Dejting i ditt geografiska närområde med många sökfunktioner

Myfundate har all grundläggande sökkriterierna där användarna kan filtrera genom kön, ålder samt att endast visa profiler med foton samt vilka som är online just nu. Dessutom finns det en live chatt som erbjuder en direkt kontakt mellan användarna. Då de dessutom har såpass många medlemmar på sidan så har dem en väldigt smidig funktion för att hitta dejter i ditt lokala närområde. Vilket gjort att sidan fått sådan stor spridning. Detta då sidan har många medlemmar i alla de större städerna i Sverige, så är möjligheten att träffa någon där du bort stor. En annan bra funktion för att slippa spam och falska profiler är att du kan rapportera dessa direkt till moderatorer för sidan. Detta bidrar till en säkrare sida och mycket mindre falska profiler än på liknande sidor.

Avancerade och spännande funktioner för dejting

På Myfundate finns möjligheten att bjuda in till eller delta i privata samtal med andra användare. dejting Webbplatsen erbjuder även möjligheten till videomöten via webbkamera, vilket är ett tryggt sätt att få en första inblick i vem man ska träffa. Dessutom finns en funktion för direktmeddelanden som inkluderar flera användbara egenskaper. Dels så kan du se när dina kontakter är inloggade, välja att dölja din närvarostatus genom att markera dig själv som "osynlig" eller sätta din status till "offline".

Du får också realtidsnotiser som visar när någon av dina kontakter skriver ett meddelande. Att titta på profilbilder är en av de vanligaste aktiviteterna på en dejtingsajt. På Myfundate kan du dessutom ge betyg till andra medlemmars profilbilder. Om du hittar någon du är intresserad av men är osäker på hur du ska inleda en konversation, kan en virtuell gåva vara ett utmärkt sätt att bryta isen. Med dessa ytterligare funktioner så får vi ett riktigt bra intryck vid utvärdering av sidan. Ta också en titt på Möten.se om du är intresserad. denna webbplats erbjuder ett bra alternativ. 

Betyg och slutsats för Myfundate

Sidan har miljontals medlemmar, varav många i Sverige. De är dessutom en uppsjö av  smarta funktioner vilket underlättar ditt dejtande. Att man dessutom kan rapportera falska och oseriösa användare ger sidan extra poäng. Dessutom är meddelanden krypterade vilket tyder på att det ligger mycket arbete bakom säkerheten på sidan. Att man dessutom matchas och kan söka på geografiska områden, som är extra viktigt för globala dejting sajter. Så du kan vara trygg i att det finns medlemmar där du bor i Sverige. Sidan har en växande medlemsbas och täcker in så gott som alla städer i Sverige. Så vi ger den ett övergripande bra betyg.


MyFunDate.net Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om MyFunDate.net.

Besök MyFunDate.net

Skriv en recension