Hittakk.com

Recension av dejting sidan Hittakk.com 

hittakk.com tillhör ett av världens största nätverk av sajter för sex dejter. De har en ”få tillbaka pengarna garanti”.Den har ett brett utbud av dejting preferenser - allt från vanligt sex till rollspel och swinging. Dock har dem en del falska profiler på sidan, men för att komma till bukt med det har de infört manuella granskningar av konton.

Registrering på hittakk.com

När du skapar din profil på hittakk.com så får du först välja om vi är man eller kvinna samt verifiera din e- postadress. Därefter är det fyra stycken steg du behöver gå genom för att skapa en komplett profil. Det är en logisk och enkel process som går snabbt att genomföra. Intressen kommer rör att kunna hitta likasinnade medlemmar. Detta täcker dina preferenser, fetischer bland annat bondage, SM samt partners med mera. Här finns allt att välja på.

Därefter får du beskriva dig själv. Något att tänka på här är att ju mer detaljerad du är desto fler kontakter får du som matchar dig. Du får även möjlighet att skriva en profiltext på vad du söker på 400 tecken som hjälper dig stå ut från mängden.

Plattformen på hittakk.com

Så fort du kommer in på plattformen så ser du de som senast registrerat sig i ditt geografiska område. Det kommer upp förslag på dejter i staden du skrivit in av motsatt kön samt vad de söker. Här har de också en smart funktion som liknar Tinder fast det är relaterat till sex som heter ”matchning” där du helt enkelt kan trycka på hjärta om du vill gå vidare eller kryss om du vill avstå, sedan dyker nästa person upp bland dina matchningar om denna även väljer dig. De matchningar du får hamnar sedan i matchning och ni kan gå vidare därifrån. Du har även en smidig sökfunktion för antingen par, SM, bondage eller eller vilka sexuella fantasier du har.

Du kan även blockera personer om du skulle bli trakasserad eller på annat sätt känna dig hotad. Dessutom har du hittakk.com en kundtjänst som är tillgänglig. Dessutom till skillnad från många andra dejting sidor är många av tjänsterna olåsta och du kan prova utan att bli betalande medlem direkt. Men för att ta del av hela plattformen behöver du ett betalande medlemskap.

Man kan dessutom välja att pixla sina bilder och sedan får personen som besöker din profil skicka en förfrågan att få se dina bilder. Vilket också gör det tryggare för alla parter.

Sammanfattning

hittakk.com är en väldigt bra plattform för dig som bara söker sex där du kan få dina vildaste fantasier att bli verklighet. De sammanföra likasinnade individer med samma sexuella preferenser på lika villkor. Att de manuellt granskar profiler är bara positivt. Sedan har sidan en mängd smarta funktioner för att hitta den perfekta matchen för dig. Speciellt med funktionen ”matchning” som gör det snabbt att gå genom och hitta personen man gillar för en sexuell relation. De har dessutom en väldigt smart sökfunktion för att snabbt hitta en sex partner där du befinner dig. Att de dessutom har ett högt säkerhetstänk då det är en dejting sida för sex höjer betyget.


Hittakk.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Hittakk.com.

Besök Hittakk.com

Skriv en recension