Recension av Seeking

Seeking beskriver sig själva som ”Platsen där vackra, rika och framgångsrika människor kopplas ihop. Du förtjänar den kärlek du ger, hitta ett förhållande byggt på värde.” Vilket kan sammanfattas till att det är en plattform för sugar dejting. Dock är sidan helt legitim och snabbt växande. De har manuella kontroller och verifierar alla profiler och medlemmar. Detta då det vanligtvis finns många fejkprofiler på liknande sidor. Det är en stor global sida med över 40 miljoner medlemmar utspridda i 130 länder, varav många från Sverige. Dessutom finns det i genomsnitt på Seeking fler kvinnor än män med en radio på 4:1. Då de fokuserar på sugar dejting så finns det mer än en miljon dollar miljonärer på sidan. Så det övergripande första övergripande intrycket är positivt.

Kort fakta om sugarbaby dejting 

Seeking är en dejting plattform speciellt framtagen för sugar dejting. För er som inte hört begreppet förut så innebär det en typ av relation där en person sugarbabe, som kan vara både en man eller kvinna. Denna ingår i ett förhållande med en annan person sugardaddy eller sugarmommy för ekonomiska fördelar och gåvor. Det vanligaste i dessa relationer är att sugardaddy eller sugarmommy, som ofta är äldre och mer ekonomiskt etablerade. De ger pengar, presenter, resor eller hjälp med räkningar till sugarbabe i utbyte mot sällskap, sex, bilder eller andra former av uppmärksamhet.

Kom igång med sugar dejting med Seeking

Seeking är designad och nischad mot rika och framgångsrika män samt attraktiva, unga och fattiga tjejer och kvinnor som vill dryga ut inkomsten. De får du reda på under när signerar upp dig, då det första du får välja är om du är en man eller kvinna som söker man eller kvinna. Under detta ligger ett stycke som ställer frågan om du är en ung attraktiv person alternativt en äldre rik person. Detta är viktigt att det blir rätt, då allt baseras på det när du väl blir medlem. Så gå genom registreringen noggrant och bygg upp din profil så attraktiv som möjligt. Din bio och profil bygger du efter att du har verifierat din e-mail.

Vilka funktioner finns på Seeking

Seeking har en mängd olika funktioner. Inledningsvis ger den möjlighet att dela privata foton med exklusiva medlemmar och lägga till medlemmar i en favorit lista. Detta förhöjer användarupplevelsen. De erbjuder även bakgrundskontroller så att personer kan säkerställa att det är samma person bakom. Vilket är en bra funktion för att ge dig sinnesro. Du kan dessutom skicka videomeddelanden och utnyttja realtidsmeddelanden, notifikationer och larm för omedelbar kommunikation. De har till och med VIP-rum för verifierade medlemmar som godkänner bakgrundskontroller och uppfyller ett minimikrav på finansiella resurser. Detta säkerställer en exklusiv användarbas och ger en förklaring på varför de det är efter kvinnor på sugar dating plattformen. Ett bra alternativ är sajten sugardaddydejting.com som du definitivt bör ta en titt på.

Betyg för Seeking

Denna sajten känns som ett självklart alternativ för att sugar dejting och lyx dejting. Seeking är andas rika män och vackra sugar babes. Den pryds av exklusiva resor, boenden till attraktiva kvinnor. De har över 40 miljoner medlemmar globalt och en dominans av kvinnliga användare, så män som söker sugar babies att skämma bort är denna vårt förstahandsval. Seeking erbjuder sidan en säker och verifierad miljö dig, bland annat med bra kryptering samt att användare får genomgå manuella kontroller av profiler. Du kommer dessutom bli väldigt mycket tryggare med att personerna genomgått en bakgrundskontroll, så du verkligen vet vem du talar med. Så är du ute efter att dejta en yngre kvinna, eller är en sugarbabe så rekommenderas denna plattformen för sugar dejting.


Seeking.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Seeking.com.

Besök Seeking.com

Skriv en recension