C-Date.se

Recension av dejting sidan C-Date

C-Date är en av Europas största dejting sajter med massor av medlemmar i Sverige. Dejting sajten är välkändbpå grund av TV- reklam och annan reklam och står sig väl med största inom dejting området. Till skillnad från många andra dejting sajter så har C-Date en större och jämnare radio mellan män och kvinnor. Kontroller är större och de granskar manuellt alla bilder för att säkerställa att det är riktiga personer.

Registrering på C-Date

Till skillnad från lite mindre dejting sajter är registreringsprocessen lite lättare här, samt att det är helt kostnadsfritt att komma in på på sidan. Vilket är positivt för alla parter. Det är logisk process med bilder och illustrationer som guidar dig hela vägen. Exempelvis är det första du får välja om du är man eller kvinna och sedan i exemplet nedan vad du söker på C-Date.

En smart funktion är att det är en bot som följer dig under registreringen. Den ställer frågor som du enkelt kan besvara samtidigt som du bygger upp din profil. Du skriver exempelvis in ditt postnummer och fick en trevlig notis att det finns dejter inne på C-Date som väntar på dig i samma område. En annan svart sak är du får välja din relationsstatus. Vi valde här att vi är singel för att göra det enkelt.

Sedan går det vidare med beskrivning av dig, hårfärg, längd, vikt med mera. Sedan får du välja ett användarnamn samt lämna din e-post. Det positiva här är att dem garanterar att ingen skräppost kommer skickas till dig, så det kändes tryggt att lämna den. Efter det kommer du direkt in på medlemsforumet, där du kan ladda upp bilder på dig själv. Kom ihåg att de måste vara på dig, då bilderna granskas manuellt och grunderna till nekade är:

C-Date dejting matchning

Dina beskrivande frågor som du genomförde under registreringsprocessen kompletteras sedan när du verifierat din e-post på själva forumet. Detta för att få så kompatibla dejter som möjligt bland C-Date’s medlemmar. Som en av de största dejting sajterna räcker det här med att klicka på det som tilltalar dig, se exempel nedan.

Som ni ser är det väldigt enkelt att fylla i och gör matchningen mycket träffsäker med vad du söker. När detta är gjort kommer det sedan automatiskt upp dejter inom mitt postnummer område. Det finns massor av svenskar på sidan och antalet ökar hela tiden. C-Date har sedan olika planer för att ta full del av dess olika funktioner. Det positiva här är att du kan dejta lokalt eller söka en långsiktig partner från ett annat land. Alla möjligheter finns som en dejting sajt ska ha finns här. Men vi rekommenderar att du börjar med att chatta med några personer du vill dejta eller inleda ett seriöst förhållande med. För att sedan ta steget att träffas och se om ni klickar. Ett bra alternativ är hemligbeundrare.se som du definitivt bör kolla in.

Sammanfattning

För lite mer seriös dejting kan vi med säkerhet rekommendera C-Date som en seriös och säker casual dejting plattform som har alla funktioner du behöver för att hitta en partner. Sidan har manuell granskning på alla bilder för att säkerställa att det är du. Dessutom har dem en hög IT-säkerhet och och garanterar din anonymitet. Detta gör dem genom att pixla bilder bland annat så bara personer du är intresserade av kan se dig. En av många fördelar med C-Date. Det som också särskiljer C-Date från andra sidor är att de har medlemmar från alla nationaliteter inom EU. Så om du vill träffa någon seriös från ett annat land så finner du det i en enda sökning. Vi rekommenderar C-Date och önskar dig lycka till i en av de största dejtingsajterna inom EU.


C-Date.se Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om C-Date.se.

Besök C-Date.se

Skriv en recension