Hitta en Sugar Daddy - Tips och Råd för att träffa rika män

Hitta en Sugar Daddy - Tips och Råd för att träffa rika män

Hitta en Sugar Daddy - Tips och Råd för att träffa rika män
May 18, 2023

En sugar daddy är en äldre och ofta ekonomiskt välbärgad person, vanligtvis en man, som ingår i en relation med en yngre person, oftast en kvinna. I en sådan relation förväntas sugar daddyn ge ekonomiskt stöd, gåvor och andra förmåner till sin sugar baby i utbyte mot sällskap, emotionellt stöd och även romantiska eller sexuella relationer. Sugar daddy relationer bygger ofta på en ömsesidig överenskommelse där båda parter får något de vill ha.

Sugar Daddy sökes: Var hittar man en sugar daddy?

Att söka en sugar daddy kan vara en effektiv metod för att addera lite nöje, samla livserfarenhet och erhålla ekonomiska fördelar som kan göra ditt liv enklare och mer intressant. Om du är målmedveten om att träffa en sugar daddy, kan du lyckas genom att veta var du ska söka, förstå vad som lockar en sugar daddy och konstant erbjuda det som sugar daddyn vill ha.

Du måste veta vem du söker som sugar daddy

Ha klart för dig vad du söker. Innan du ger dig ut för att hitta en sugar daddy, bör du veta exakt vad du vill ha. Detta hjälper dig att fokusera din sökning och vara mer specifik med dina krav från början. Skapa en lista över de kvaliteter du önskar hos en sugar daddy och en separat lista över alla saker du vill att han ska bekosta. Det finns inget fel i det – han är ju ändå en sugar daddy.  Bestäm vilken typ av sugar daddy du vill hitta. Är du intresserad av någon som är under 40 eller över 50 år gammal? Vill du ha en skild person, någon som dejtar flera eller kanske någon som är gift? Är du ute efter någon som vill spendera mycket tid tillsammans med dig, eller bara en man som tar med dig på weekendresor?  Bestäm vad du önskar att sugar daddyn gör för dig. Vissa kvinnor förväntar sig en fast ersättning, som 10000 kr eller 20000 kr i veckan, i utbyte mot sällskap, trevliga stunder, sex och vanligtvis en kärleksfull relation. Eller föredrar du att få ersättning i form av lyxiga middagar, exotiska resor och inbjudningar till eleganta och exklusiva evenemang.

Detta kan också intressera dig: Vad är en Sugar Daddy?

Vart är bäst att leta efter en sugar daddy?

Utforska webbplatser för att hitta sugar daddies. Tveka inte - om en sugar daddy är det du söker, anmäl dig till en webbplats som specialiserat sig på att matcha sugar daddies med sugar babies. Dessa webbplatser låter dig vara öppen med dina önskemål och enkelt hitta män som är intresserade av samma sak. Var tydlig med dina önskemål. Informera männen om vilken typ av relation du är intresserad av. Ladda upp bilder som är attraktiva men inte alltför utmanande. Du vill att männen ska finna dig attraktiv samtidigt som de respekterar dig.  Diskutera vad du kan erbjuda. Fokusera inte enbart på dina behov, utan låt männen förstå att du är underhållande, spännande, mystisk eller att du helt enkelt älskar att ha kul. En webbplats vi verkligen kan rekommendera som där du kan hitta din sugar daddy är SugarDaddyDejting.

Besök platser där rika män ofta finns. Om du är för blyg för att utforska onlinedejting eller be dina vänner om hjälp att hitta en sugar daddy, kan du gå ut och försöka hitta honom på egen hand. Ta med dig dina vänner till barer eller restauranger i välbärgade stadsdelar och fånga blickarna hos äldre och uppenbart förmögna män.  Du kan även besöka kända platser där rika män brukar vara. Fundera på att ta en tjejresa till exklusiva semesterorter som Hamptons eller liknande platser där förmögna män spenderar sin ledighet, och se om du kan hitta någon som intresserar dig.  När du söker efter män, klä dig elegant men inte alltför utmanande. Du vill att männen ska respektera dig och inte betrakta dig som en engångsaffär. Din relation med en sugar daddy bör vara längre än så - åtminstone tillräckligt länge för att du ska få det du önskar. Utforska kulturella platser som ofta besöks av rika män, till exempel museer, operahus eller konstgallerier. Om ett konstgalleri eller museum har en speciell händelse, som en cocktailfest, se till att närvara och visa upp dig.

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren