Passion.com

Recension av Passion - global dejtingsida

Passion erbjuder något för alla med sina 100 miljoner användare världen över. Sidan fortsätter växa i Sverige varav vi skriver denna recension. Något att reflektera över är att då sidan är global, så finns det oavsett tid på dygnet alltid i genomsnitt ca 100,000 medlemmar online. Registrering är relativt enkelt då det bara är att följa instruktionerna. Det finns fler män än kvinnor på sidan, dock är antalet medlemmar så stort att det jämnar ut sig ändå. Det går att skapa ett gratiskonto där du även kan kommunicera med andra medlemmar. Det finns en del fake profiler på sidan, dessa går att rapportera till support så utlovar dem att den anmälda profilen är borta inom 24 timmar.

Att börja dejta på Passion

Registreringsprocessen på Passion är ganska enkel. Detta måste alla göra för att få tillgång till plattformen. Det är dock lätt att registrera sig, för oss tog det endast ungefär tre minuter. Det första varje ny användare behöver göra på Passion.com är att lämna viss information, inklusive kön och sexuell läggning. Därefter är det nödvändigt att ange din plats och födelsedatum.

Detta är viktigt eftersom användarna som du kommer att se på din startsida väljs ut baserat på det. Passion.com kräver ditt födelsedatum för att säkerställa att du är myndig. Du behöver också ange din e-postadress, användarnamn och lösenord. Dessutom ska du ange din kroppstyp, sexuella läggning, civilstånd och etnicitet, men du kan välja att hoppa över dessa fält eller redigera dem senare. En annan sak du bör göra är att skriva en kort presentation om dig själv för att locka fler besökare. Det sista är nödvändigt för att bli så originell och attraktiv som möjligt.

Dejting garanti och andra smarta funktioner för dejting

Passion erbjuder användare att hålla koll på sina senaste blogginlägg, bilder och profiler de har besökt. Ungefär som sökhistorik på Google Chrome. Funktionen med virtuella gåvor är vanlig på många dejtingplattformar och tillåter användare att skicka virtuella presenter till varandra. Medlemmars bloggar ger en plats där de kan uttrycka sin personlighet och dela sina åsikter.

Tänk dock på vad du skriver här och var ärlig för bäst resultat. En unik egenskap för Passion är att de låter användare söka profiler baserat på sexuella intressen. Detta för att anpassa sökningen efter egna preferenser och smak vilket ger en bra matchning. Passion erbjuder även en "garanti" där användare får en tre månaders gratis medlemskap om de inte hittar en träff inom de första tre månaderna. Privata chattar är tillgängliga för de som köper ett premium medlemskap. Och för dem som är intresserade av underhållning erbjuds tillgång till över två tusen sexfilmer för vuxna som kan strömmas eller laddas ner för att titta offline.

Prisvärd sajt för vuxen dejting

Passion erbjuder två typer av medlemskap; gratis och gold. Gratis inkluderar skapande av profil, uppladdning av foton och videor och en grundläggande sökfunktion. Du får dessutom obegränsad tillgång till live chatt, möjligheten att gilla foton och videor, se sammanfattningar av profiler och titta på en live webbkamera åt gången. Det tillåter också användaren att lägga till upp till 200 medlemmar på sin lista med intressanta personer att dejta. Gold är en betald prenumeration som erbjuder allt som ingår i gratis. Dessutom får du tillgång till fullständiga profiler, och obegränsad kommunikation med andra betalande medlemmar. Ett bra alternativ är hemligbeundrare.se som du definitivt bör kolla in.

Möjlighet att se obegränsat med live webbkameror, se alla foton och hela videoklipp, kommentera på foton och videor, skicka vänförfrågningar och mycket mycket mer. Priserna varierar beroende på prenumerationens längd, med en kostnad i genomsnitt ligger på ca 230 kr per månad. Det finns även ett tillägg till Gold kallat Standard Contacts som tillåter gratismedlemmar att se din fullständiga profil och kontakta dig utan kostnad.

Betyg för Secret Benefits

Denna casual dejting sajt för är en av de största när det kommer till vuxen träffar och möten. Att sidan har såpass många medlemmar väger också tungt då dem täcker in många länder på plattformen. Vi tycker dessutom om dejting garantin, det vill säga att om du inte får till en dejt under dina tre första månader så får du tre nya månader utan kostnad.


Passion.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Passion.com.

Besök Passion.com

Skriv en recension