AshleyMadison.com

Ashley Madison - en portal till spännande äventyr eller bara en massa hetluft?

Låt oss vara ärliga om detta: Vem har inte hört talesättet "Livet är kort. Unna dig en affär!"? Det är precis den slogan som vi förknippar med Ashley Madison, den onlineportal som har specialiserat sig på flörtar och diskreta affärer sedan 2001. Men vad har den egentligen att erbjuda? I min testrapport dyker jag ner i Ashley Madisons värld och undersöker om det är värt att investera lite tid här.

Design och registrering:

När du besöker Ashley Madisons hemsida inser du snabbt att skaparna lägger stor vikt vid diskretion och anonymitet. Designen är enkel men tilltalande - en blandning av svart, vitt och grått med några slående rosa accenter. En mystisk, maskerad kvinna ler mot dig från sidan, och det är tydligt: det här handlar om hemliga passioner.

Registreringen är snabb och okomplicerad. I bara några få steg har du skapat ditt konto och är redo att upptäcka Ashley Madisons spännande värld. Möjligheten att välja en diskret profilbild eller att sudda ut den är en trevlig funktion som ger portalen en extra dos diskretion.

Funktioner och medlemmar:

Portalen annonserar om över 60 miljoner medlemmar världen över - wow, det är en ganska imponerande siffra! Det finns trots allt många användare på Ashley Madison även i Sverige. En första titt på medlemslistan avslöjar att det verkligen finns allt här. Ung eller gammal, gift eller singel, man eller kvinna - den färgglada blandningen tyder på att alla kan hitta en passande match här.

Funktionerna på Ashley Madison är hållna enkla och raka, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak. Sökningen kan filtreras enligt olika kriterier som ålder, kön och avstånd. På så sätt kan du snabbt hitta någon som motsvarar dina förväntningar. Möjligheten att favorisera användare gör att du kan hålla ett öga på intressanta profiler och hitta dem igen senare.

När det gäller kommunikation förlitar sig Ashley Madison på den beprövade principen med meddelanden och chattar. Tricket: för att aktivt kunna skriva meddelanden måste du köpa krediter. Dessa kan köpas i olika paket och sedan användas som man vill. På så sätt förblir användningen av portalen flexibel, men priset per meddelande varierar beroende på paket. Ett gratis testkonto hade säkert varit önskvärt här för att först i lugn och ro pröva funktionerna.

Intressanta tilläggsfunktioner:

Förutom standardfunktionerna erbjuder Ashley Madison också några intressanta tilläggsfunktioner. Det finns till exempel tjänsten "Traveling Man" eller "Traveling Woman". Detta är ett användbart verktyg för alla som reser mycket eller kanske till och med letar efter en het dejt under en affärsresa. Du kan ange din reseort och systemet kommer att föreslå lämpliga medlemmar i närheten. Ett litet extra som vidgar horisonten och ser till att tristess på hotellrummet förblir ett främmande ord.

Funktionen "Private Showcase" är också värd att nämna. Här kan du ladda upp fler foton av dig själv och sedan aktivera dem för endast vissa medlemmar. Detta ökar diskretionen och anonymiteten, men ger ändå en djupare inblick om du vill ha ett närmare utbyte med någon.

Säkerhet och allvar:

När det gäller säkerhet och seriositet har Ashley Madison fått ta emot en del kritik tidigare, särskilt på grund av dataläckan 2015, men operatörerna har lärt sig av detta och satsat mycket på dataskydd. SSL-krypteringen med 256-bitars SSL-kryptering garanterar datasäkerheten, och de strikta riktlinjerna för dataskydd bidrar också till att man kan känna sig trygg på plattformen. Det står klart att Ashley Madison inte är rätt för alla. Man bör vara medveten om att casual dejting portalen främst är inriktad på diskreta affärer och flörtar och följaktligen ta med sig en viss öppenhet och tolerans.

Sammanfattning och slutsats:

Jag måste erkänna att jag hade ett eller två intressanta möten på Ashley Madison under min testkörning. Visst, som överallt annars finns det förfalskningar och profilbilder som får en att le, men på det stora hela verkar nivån på medlemmarna vara ganska hög. Ett bra alternativ är webbplatsen hemligbeundrare.se som du definitivt bör ta en titt på.


AshleyMadison.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om AshleyMadison.com.

Besök AshleyMadison.com

Skriv en recension