BeNaughty.com

Recension av dejting sidan BeNaughty

BeNaughty är en av de mer seriösa dejting sajter som inriktar sig på tillfälliga förbindelser och sex dejter. Sidan är väletablerad och har varit med i över 15 år. De har ett stort medlemsantal för en dejting sajt och en stor skara medlemmar i Sverige. De har en relativt jämn könsfördelning med något övervägande män och de arbetar hårt med att få bort falska profiler som finns på sidan. De genomför kontroller är större och granskar manuellt alla bilder för att säkerställa att det är riktiga personer. De har även en penga-tillbaka-garanti.

Vilken typ av dejter erbjuder BeNaughty

BeNaughty är en dejtingsida som inriktar sig på personer som söker tillfälliga, sexuella möten. Genom att registrera sig och skapa en profil, kan användare använda algoritmen för att matchas med passande partners baserat på geografi, preferenser och vad de söker i en partner. När man hittar en person man är intresserad av, rekommenderas det att man börjar chatta för att lära känna personen bättre och boka en dejt när man känner att man har lärt känna varandra tillräckligt väl. Men kortfattat kan det beskrivas som en sajt för den vuxna publiken och de som antingen har en partner och söker en sex förbindelse. BeNaughty rekommenderas inte för de mer som söker mer seriösa dejter.

Registrering på BeNaughty

Vid registrering på BeNaughty går processen snabbt och enkelt. Innan man kan använda sitt konto måste man bekräfta sin e-postadress. Alla bilder som laddas upp granskas noggrant av en moderator för att säkerställa att de följer medlemsvillkoren. Om du misstänker en medlem för att vara falsk kan du rapportera dem för ytterligare undersökning. BeNaughty är en internationell dejtingsida med möjlighet till geolokalisering. I Sverige är de störst i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö, men man har också möjlighet att söka dejter på en global skala.

Plattformen på BeNaughty

På BeNaughty finns standardkriterier för sökning, såsom kön, ålder, endast med bilder och onlinestatus. Det finns också möjlighet till utökade sökningar med mer specifika kriterier. För att hitta medlemmar i närheten av dig, erbjuder BeNaughty regionala sökningar. Du kan även skapa en profilvideo för att skilja dig från andra medlemmar. För att undvika oönskade kontakter, erbjuder BeNaughty möjligheten att blockera utvalda medlemmar. Du har också alternativet att bjuda in andra medlemmar till privat chat eller gå med i befintliga privata chattar. Du kan genomföra de sökningar baserat på kön, ålder, bilder och online. Så plattformen är lättanvänd och enkel att använda. Ett bra alternativ är webbplatsen Hemligdejt.nu, som du definitivt bör ta en titt på.

Hitta ett sexuellt äventyr på BeNaughty

BeNaughty är en användarvänlig och populär webbplats som riktar sig till vuxna som söker efter kravlösa förbindelser och tillfälliga dejter. Skillnaden mellan BeNaughty och andra dejtingsajter är främst den vuxna målgruppen som söker efter lättfotade möten utan förpliktelser. Medlemmarna på BeNaughty har gått med av en enkel anledning - att hitta tillfälliga sexuella kontakter. Så det finns goda möjligheter att hitta en sex dejt eller tillfällig förbindelse. Antingen i ditt geografiska område eller internationellt.

Sammanfattning recension BeNaughty

Webbplatsen har standardiserade sökfunktioner samt möjlighet för mer specialiserade sökningar, inklusive regionala sökningar. Du kan också skapa en profilvideo för att skilja dig från andra medlemmar och blockera medlemmar du inte är intresserad av. Möjligheten att bjuda in till privata chattar finns också. Trots bristen på något nytt och innovativt, riktar sig BeNaughty främst till en vuxnare publik jämfört med andra dejtingsajter. Den har en bra säkerhet med anonymiserade profiler, pengarna tillbaka garanti samt manuell granskning av alla bilder. Detta höjer vårt betyg.


BeNaughty.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om BeNaughty.com.

Besök BeNaughty.com

Skriv en recension