Hemligbeundrare.se

Recension av dejting sidan hemligbeundrare.se

hemligbeundrare.se är en sida som erbjuder sina medlemmar tillfälliga dejter. De har någon för alla som söker efter en affär, KK eller partner. Sidan har ett ständigt växande medlemsflöde av båda könen. Dock tenderar männen att dominera och det finns några falska profiler.

Sex stycken olika kategorier av dejter

När du skapar din profil på hemligbeundrare.se så får du först välja om vi är man eller kvinna. Därefter finns det sex stycken olika kategorier av dejtande beroende på vad du är ute efter. Dessa
är:

 Chatt
 Riktiga möten
 Diskreta träffar
 Engångsligg
 Partnerbyten
 Fantasier

Med chatt så finns det en funktion för det för alla medlemmar, där ni först kan chatta med varandra
för att känna er bekväma innan ni träffas. Riktiga möten är precis som det låter, det vill säga att ni kan bestämma möten för en träff. Diskreta träffar är mer inriktat mot dem där den ena av er redan har en partner men söker en till för ett diskret sexuell relation. Engångsligg är är snarlikt vilket innebär att ni träffas upp för att bara ha sex. Dessutom har de även något för par; partnerbyten där ni träffar ett annat par och byter partner med varandra. Slutligen har de fantasier som kan röra allt från dominans, lesbiskt eller homosexuellt.

Geografi, stil och ålder

Registreringen på hemligbeundrare.se är väldigt smidig där du enkelt får fram medlemmar att dejta beroende på dina val. Du beskriver dig själv i registreringsprocessen med din längd, vikt, ögonfärg, hårfärg och kroppsform. De har ett smidigt system där du enkelt skriver in staden du bor i alternativt där du söker andra medlemmar från. Du får även skriva in din ålder samt din relationsstatus. Slutligen för att säkerställa får du skriva in din email och bekräfta denna. Sedan är det klart.

Plattformen på hemligbeundrare.se Plattformen är överskådlig och det är lätt att navigera sig runt. Det kommer genast upp förslag på dejter i staden du skrivit in av motsatt kön samt vad de söker. En smart funktion är att du kan skapa en matchningslista samt enkelt gå till nästa profil. Du har en inkorg för meddelanden och en mängd andra funktioner. Du kan dessutom se vilka som besökt din profil samt skapa en egen lista med dina favoriter. Detta genom det kostnadsfria medlemskapet. För att få tillgång till alla funktioner måste du uppgradera till ett premium medlemskap.

Sammanfattning

Det är en bra casual dejting plattform för dig som tröttnat på att vara ensam eller din partner. Oavsett om det övervägande män på hemligbeundrare.se att dejta så finns det en snabbt växande skara kvinnor utövar de som redan har sina registrerade profiler. En svart funktion är du kan se när kvinnorna registrerade sig. Dessutom har dem ett sexuellt utbud för alla smaker, allt från chatt till fantasier. Registreringsprocessen är också väldigt snabb och lätt genomförd. En nackdel är att du är ganska

begränsad på sidan med vad du kan se på de andra profilerna, vad de söker och deras beskrivningar innan du du bli en betalande medlem. De skulle kunna ge lite mer information om andra medlemmar innan dess. Men övergripande betyg för sidan och mjöligheten att träffa någon på dina villkor är god.


Hemligbeundrare.se Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Hemligbeundrare.se.

Besök Hemligbeundrare.se

Skriv en recension