ThaiFriendly.com

Recension thai dejting sajten ThaiFriendly

ThaiFriendly hävdar att de är störst i branschen på dejting av thai tjejer och thai kvinnor, med över 1,2 miljoner medlemmar. Det är en internationell sajt för människor som vill dejta en thai tjej, eller asiatiskt kvinna. ThaiFriendly är en etablerad sida och har med under många år. Du kan enkelt verifiera din identitet när du loggar in med Gmail, alternativt ladda ner en app som finns tillgänglig för både android och iOS. ThaiFriendly dras dock med en falska profiler, men har en god ratio av kvinnor vs män. Fördelen med denna sidan är att den är populär i Thailand och har ett tillflöde om ca 1000 medlemmar per vecka.

Fördelar med ThaiFriendly för svenska män

Du kan använda denna ThaiFriendly helt gratis för att skicka och ta emot meddelanden utan att behöva matcha först. För att få mer avancerade tjänster som matchmaking via algoritm och andra tjänster kan du enkelt uppgradera till ett betalkonto för fler funktioner. Det positiva med denna sidan är att som svensk man kan du träffa och föra diskussioner med thai tjejer du vill dejta helst gratis. Dessutom har svenska män väldigt gott anseende vid dejtande av thai kvinnor så om du bara presenterar dig väl så kommer du få flertalet intresserade kvinnor som du kan gå vidare med. 

Vad skiljer ThaiFriendly från en Matchmaker

Matchmaking agency i Thailand är en formell tjänst där en matchmaker dig att hitta en thai dejt. Matchmaking byråer i Thailand använder ofta en kombination av personlig matchmaking, speed-dating events, online dating och andra verktyg för att hjälpa sina klienter att hitta en lämplig match. ThaiFriendly, å andra sidan, är en plattform där svenskar kan skapa en online profil, lägga upp bilder och information om sig själva och söka efter andra singlar på sidan för att hitta en lämplig thai dejt helt gratis. ThaiFriendly innehåller dessutom matchmaking funktioner som att föreslå potentiella matcher baserat på individens profil och sökhistorik via algoritmer för att hitta dig en thai dejt. 

Den största skillnaden mellan en matchmaking agency och ThaiFriendly är nivån av personligt engagemang och professionalism. En matchmaking agency har en grupp av matchmakers som personligen hjälper klienterna att hitta en lämplig match, medan ThaiFriendly lämnar det mesta av processen till användarna själva. En annan skillnad är kostnaden, då matchmaking-byråer ofta är dyrare än ThaiFriendly som är helt gratis.

Vad du som svensk bör tänka på när du dejtar en thai tjej

Det finns några saker du som svensk bör tänka på när du dejtar en thailändsk tjej. Thailand och Sverige har olika kulturer och seder, så det är viktigt att vara medveten om detta när du dejtar en thai tjej.  Det är också viktigt att ha en öppen kommunikation med din that dejt och fråga om saker du är osäker på eller inte förstår. Detta för att undvika missförstånd. Diskutera era förväntningar en eventuell relation med din dejt så att det inte blir missförstånd i framtiden. 

Thailändska familjer har ofta en mycket nära relation till varandra och det är viktigt att visa respekt och förståelse för det. Thailand är en buddhistisk land och det kan finnas viktiga skillnader mellan det och den religiösa bakgrunden du har. Var öppen och respektfull för detta.  Det är också viktigt att ha en öppen och ärlig kommunikation med din thai dejt -  lyssna på hennes synpunkter och vara respektfull och stöttande så ni kan utveckla en relation.

Vilka är ThaiFriendly för?

ThaiFriendly är en dejtingsajt  och dejting app som är specifikt riktad till män som söker kontakt med thai kvinnor. Plattformen tillåter användare att skapa en profil, söka efter och kommunicera med andra användare från Thailand och andra delar av världen. ThaiFriendly är en av de mest populära online dejting plattformar för män som är intresserade av och vill dejta thai tjejer. Många män använder denna plattform för att träffa nya människor, utforska thailändsk kultur och förhoppningsvis hitta sin drömpartner.

Sammanfattning recension ThaiFriendly

ThaiFriendly är en välutvecklad webbplats med fokus på dejtande av thai tjejer. Då sidan är internationell samt lätt att starta med helt kostnadsfritt har den snabbt växt sig stor. Det är den största sidan i Thailand som erbjuder sina medlemmar att träffa män från hela världen. Så du har goda möjligheter att träffa någon thai tjej att dejta här. Dessutom är den helt kostnadsfri, det är endast för att nyttja all funktionalitet du behöver ett betalande medlemskap. IT-säkerheten är hög och användare kan vara anonyma under chattar och andra interaktioner. Därav rekommenderar vi ThaiFriendly för män som vill dejta thai tjejer och kvinnor.


ThaiFriendly.com Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om ThaiFriendly.com.

Besök ThaiFriendly.com

Skriv en recension